Cart 0
Uitgeverij Eburon | Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht | 030-2273350 | info@eburon.nl

Wetenschappelijke uitgeverij in Utrecht

Uitgeverij Eburon in Utrecht is specialist in het uitgeven van wetenschappelijke publicaties. Denk hierbij aan proefschriften, lectorale redes en publicaties van onderzoekers. Wanneer u ons inschakelt voor het uitgeven van uw publicatie, heeft u verschillende keuzemogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een standaard uitgave of juist iets bijzonders? Is het een kleine of grote oplage en wilt u paperback of hardcover? Het is allemaal mogelijk bij onze wetenschappelijke uitgeverij in Utrecht. Daarnaast kunt u zelf aangeven of u een klein of groot formaat wilt, in kleur of zwart-wit en of u uw publicatie garenloos, genaaid of gebonden wilt hebben. Ook voor een professionele lay-out schakelt u ons in. Onze uitgevers zorgen ervoor dat uw wetenschappelijke publicatie volledig op maat is.

Wat voor publicatie wilt u laten uitgeven door onze wetenschappelijke uitgeverij in Utrecht?

Als wetenschappelijke uitgeverij in Utrecht richten wij ons op het uitgeven van wetenschappelijke literatuur en alles wat hierbij komt kijken. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor het laten drukken of opmaken van uw proefschrift. Naast wetenschappelijke publicaties zijn wij ook een educatieve uitgeverij, onder andere voor de uitgave van studieboeken, maar ook voor non-fictie boeken kunt u bij ons terecht. We hebben in totaal al meer dan 3.000 titels gepubliceerd en van sommige boeken zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Onze wetenschappelijke uitgevers helpen zowel individuele auteurs als bedrijven. Denk hierbij aan opdrachtgevers als de Hogeschool van Amsterdam en Rijkswaterstaat. Laat u ook uw publicatie uitgeven door onze uitgeverij in Utrecht?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat onze wetenschappelijke uitgevers in onze uitgeverij in Utrecht voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Aan de hand van uw wensen helpen we u bij het maken van een passende keuze en geven onze wetenschappelijke uitgevers graag deskundig advies. Wilt u meer informatie over de kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

ACTUEEL

Nieuws – Naar aanleiding van de moord op de Franse geschiedenisdocent Samuel Paty stuurde het Nederlandse ministerie van onderwijs een brief aan alle scholen en leraren. In de brief wordt nog eens het recht op vrije meningsuiting benadrukt, een recht dat onder druk lijkt te staan. Achtergrond van de moord vormen de verschillende en vaak radicale ideeën over religie in de praktijk van de klas. Wat zijn deze ideeën over religie en waar komen deze vandaan? Staan ze letterlijk in de Bijbel en de Koran, of is er meer over te vertellen? Het boek “De Achterkant van verhalen” gaat dieper op deze thema’s in. Lees meer…

NieuwsSurviving hemophilia vertelt het verhaal van Cees Smit, die bijna zeventig jaar geleden met hemofilie werd geboren. Niemand had ooit verwacht dat hij oud zou worden, maar hij overleefde alle medische innovaties. Hij kent als geen ander de wereld van de hemofilie en beschrijft in zijn autobiografie onder meer de handel in plasma en hoe de aids-epidemie hemofilie-patiënten trof. Lees meer…