Cart 0
Uitgeverij Eburon | Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht | 030-2273350 | info@eburon.nl

ACTUEEL

Nieuws – Rond het onderwerp van overbevolking doen heel wat misverstanden de ronde. Fons Jena wil met zijn boek “We zijn met te veel” het taboe rond overbevolking doorbreken. Hij ontkracht de misverstanden en wijst op de vele voordelen van een wereld met minder mensen. Minder mensen is één van de meest effectieve oplossingen voor de klimaatcrisis. Lees meer…

Nieuws – De reeks Annalen van het Thijmgenootschap bestaat al meer dan 100 jaar. Het Thijmgenootschap bevordert reflectie op wetenschappelijke ontwikkelingen en de betekenis daarvan voor onze samenleving. Vanaf 2021 heeft Uitgeverij Eburon de eer om de delen in deze reeks te verzorgen. Inmiddels zijn de eerste twee bundels bij ons verschenen: “Religie, democratie en samenleving” en “Het radicale midden overzee”. Klik hier voor een overzicht.

Wetenschappelijke uitgeverij in Utrecht

Academische Uitgeverij Eburon in Utrecht is een uitgever van wetenschappelijke publicaties. Per jaar publiceren onze uitgevers ongeveer twintig populair-wetenschappelijke en non-fictie boeken. Dit zijn vaak monografieën over een enkel onderwerp of een persoon. Daarnaast verzorgt onze uitgeverij ook wetenschappelijke bundels met meerdere auteurs, congresbundels, jaarboeken, onderzoeksrapporten en proefschriften.

Een uitgeverij voor wetenschap en hoger onderwijs in Utrecht

Academische Uitgeverij Eburon in Utrecht heeft in de loop van veertig jaar ongeveer 3.000 titels gepubliceerd, zowel wetenschappelijk als non-fictie. Van sommige boeken zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Als uitgeverij in Utrecht werken we voor wetenschappelijke instituten en instellingen voor hoger onderwijs zoals hogescholen en universiteiten, maar ook voor individuele onderzoekers. Wij leveren uitgeefdiensten op maat, waarbij de wensen van de opdrachtgever een belangrijke rol spelen.

Vraag vrijblijvend om informatie

Bent u benieuwd wat de uitgevers van onze wetenschappelijke uitgeverij in Utrecht voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag deskundig advies. Wilt u meer informatie over de kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.