Cart 0
Uitgeverij Eburon | Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht | 030-2273350 | info@eburon.nl

Educatieve uitgeverij

✔ Uw boek laten opmaken

✔ Wereldwijde distributie

✔ Vormgeving naar wens

Uitgeverij Eburon in Utrecht is een educatieve uitgeverij. Wij ontwikkelen en publiceren namelijk leermiddelen die voornamelijk gebruikt worden op hogescholen. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook verschillende hogescholen, waaronder de Hogeschool van Amsterdam en de Haagse Hogeschool. De publicaties zijn gericht op het onderwijs en worden door onze uitgeverij gedrukt en uitgegeven.

Laat uw onderwijsboeken uitgeven door onze educatieve uitgeverij

Wanneer u onze educatieve uitgeverij inschakelt voor het publiceren van boeken voor het onderwijs, profiteert u altijd van dienstverlening op maat. Uw wensen staan centraal en we gaan zorgvuldig en flexibel te werk. Wat voor soort studieboeken u ook wilt laten uitgeven, of dit nu wetenschappelijke boeken of een ander soort leermiddelen zijn, wij zorgen voor een professioneel eindresultaat. Ook de opmaak en het ontwerp nemen we graag op ons. Heeft u al specifieke ideeën? Vertel ons uw wensen!

educatieve uitgeverij

Vraag een offerte aan, bel ons of kom langs

Wilt u boeken voor het onderwijs laten drukken en uitgeven door onze educatieve uitgeverij? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Op deze manier krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u eerst meer informatie over onze educatieve uitgeverij of heeft u deskundig advies nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-2273350. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@eburon.nl of ons contactformulier in te vullen. Daarnaast bent op afspraak ook welkom in onze uitgeverij voor onderwijs in Utrecht. Hier helpen we u graag verder!