Event ‘Nieuwe tijden, anders organiseren’ 29 juli 2014

In december organiseert Reed Business Events een dagprogramma rondom het Rijnlands denken: Nieuwe tijden, anders organiseren. Auteurs Jaap Peters en Harold Jansen hebben deze dag de hoofdrol. Bij deelname ontvang je het gelijknamige ebook.

Rijnlands denken
Nu de kritiek op het Amerikaanse (Angelsaksische) kapitalistisch systeem dagelijks de voorpagina’s haalt, wordt de roep om een andere succesvolle wijze van bedrijfsvoering, het Rijnland-model sterker. De Rijnlandse werkcultuur sluit naadloos aan bij de huidige ontwikkelingen die zich voltrekken in organisaties: zelfsturende teams, decentraliseren en duurzaam organiseren. Een Rijnlands bedrijf is anders opgezet dan een traditionele organisatie: weinig hiërarchie, de staf is dienend in plaats van sturend, leiderschap is gericht op het bevorderen van autonomie en vakmanschap.
Rijnlandse organisaties lopen voorop bij innovaties, groeien op eigen kracht en hebben een langere levensduur. Neem er uw voordeel mee en kom naar deze dag om te ervaren hoe u een Rijnlandse organisatie kunt inrichten.

Dagprogramma
De dag begint om 9.00 uur. Tot 15.00 uur zullen Jaap Peters, Harold Jansen, Mathieu Weggeman en Jiddo Alberts spreken vanuit theorie en praktijk. Daarna volgt een interactief middagprogramma waarin de deelnemers in groepen met elkaar in gesprek gaan.
Meer informatie over het programma vindt u hier.

Ebookreeks
Inmiddels zijn de eerste twee delen in de Rijnland-Reeks verschenen: ‘Nieuwe tijden, anders organiseren’ en ‘Twee vormen van kapitalisme’. Het eerste deel staat al weken op nummer één in de ebook top10 van Managementboek.nl. De komende maanden volgen meer titels in deze ebookreeks.