Cart 0
Uitgeverij Eburon | Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht | 030-2273350 | info@eburon.nl

Populair-wetenschappelijke en informatieve boeken

Uitgeverij Eburon in Utrecht heeft een uitgebreid fonds van populair-wetenschappelijke en informatieve boeken. We hebben in de loop der jaren al meer dan 3.000 titels gepubliceerd. Van sommige populair-wetenschappelijke boeken hebben we zelfs al meer dan 10.000 exemplaren verkocht. U vindt op onze website dan ook een ruim aanbod van populaire wetenschappelijke boeken die u veilig en gemakkelijk online kunt bestellen.

Een ruim aanbod van informatieve boeken

We hebben een uitgebreide fondslijst van wetenschappelijke publicaties. Daarnaast vindt u op onze website ook populair-wetenschappelijke, non-fictie en informatieve boeken van diverse auteurs. In populair-wetenschappelijke boeken worden moeilijke, wetenschappelijke onderwerpen op een begrijpelijke en toegankelijke manier beschreven en uitgelegd. In de webshop van onze uitgeverij vindt u per boek meer informatie over de inhoud en de schrijver. Vaak kunt u op de pagina gewijd aan het boek een aantal pagina’s van het boek bekijken.  Onze boeken zijn onderverdeeld in diverse categorieën, waaronder mens & maatschappij, religie & filosofie en natuur & milieu. Naast papieren boeken bieden we ook diverse e-books aan. Wilt u meer informatie over onze informatieve boeken en andere populair-wetenschappelijke titels? Bekijk dan ons aanbod online.

Neem bij vragen contact met ons op

Bent u op zoek naar specifieke informatieve boeken, maar kunt u deze niet vinden in ons aanbod? Neem dan zeker contact met ons op, dan kijken we graag met u mee. U bereikt ons op 030-2273350 en via info@eburon.nl.

Ook voor overige vragen of informatie over het uitgeven van uw eigen non-fictie boek, bereikt u ons op deze manier.

Neem bij vragen contact met ons op

Bent u op zoek naar specifieke populair-wetenschappelijke boeken, maar kunt u deze niet vinden in ons aanbod? Neem dan zeker contact met ons op, dan kijken we graag met u mee. U bereikt ons op 030-2273350 en via info@eburon.nl. Ook voor overige vragen of informatie over het laten drukken en uitgeven van uw eigen boek, bereikt u ons op deze manier.