Nieuwe tijden, anders organiseren best verkochte ebook van 2014 18 december 2014

In 2014 zijn de eerste drie delen van de Rijnland-Reeks verschenen: Nieuwe tijden, anders organiseren van Jaap Peters en Harold Janssen, Twee vormen van kapitalisme van Jan Reedijk en Klein binnen Groot van Jaap Jan Brouwer. Onlangs publiceerde Managementboek.nl een lijst met de bestverkochte ebooks van 2014. ‘Nieuwe tijden, anders organiseren’ blijkt daarin op plaats nummer 1 te staan. Een resultaat om trots op te zijn!

In dit ebook laten de auteurs zien waarom de tijd van uitdijende managementbureaucratieën voorbij is, zeker bij organisaties waar het niet in de eerste plaats om geld verdienen gaat zoals het onderwijs, de zorg, de gemeente en de politie. Zij betogen dat het tijd is om terug te gaan naar de ‘werkgemeenschappen’ waarin vakmensen onderling samenwerken. In ‘Nieuwe tijden, anders organiseren’ laten zij zien hoe je deze werkgemeenschappen weer aan de praat krijgt. En hoe organisaties daarbij dienstbaar kunnen zijn.

De ebooks van de Rijnland-Reeks zijn onderdeel van het Eburon Elements-imprint: beknopte ebooks voor mobiele professionals. In 2015 worden er weer nieuwe delen toegevoegd aan de reeks, met heldere voorbeelden uit de praktijk om u te inspireren de Rijnlandse manier van werken toe te passen in uw eigen organisatie.

Alle ebooks van de Rijnland-Reeks staan hier overzichtelijk op een rijtje.