Cart 0
Uitgeverij Eburon | Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht | 030-2273350 | info@eburon.nl

Een passend ontwerp voor de omslag van jouw proefschrift

De vormgeving van jouw proefschrift is erg belangrijk en daarom helpen wij je graag met het ontwerp. Je hebt lange tijd aan de inhoud van het proefschrift gewerkt en wil het natuurlijk wel op een mooie manier presenteren die helemaal aansluit bij jouw onderzoek. Het kan echter lastig zijn om dit in een beeld te vatten; daarom helpt Uitgeverij Eburon in Utrecht je hier graag bij. Wij hebben al vele ontwerpen voor boekomslagen verzorgd.

Breng de kern van jouw proefschrift in beeld met een professioneel ontwerp

Heb je al een duidelijk beeld hoe het ontwerp van het proefschrift eruit komt te zien? Of heb je juist nog geen idee? Geen probleem! Samen met jou komen we tot een passend ontwerp dat de kern van het proefschrift weergeeft. We zorgen voor een passende vormgeving. Dit resulteert in een professionele presentatie. Wil je daarnaast ook meteen de opmaak van jouw proefschrift laten uitvoeren? Ook dat verzorgen we graag!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen voor het ontwerp van de omslag jouw proefschrift? Of wil je meer informatie over de kosten van het drukken van een dissertatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Bel ons op 030-2273350, stuur een e-mail naar info@eburon.nl of vul het contactformulier in.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor het ontwerp van uw proefschrift? Of wilt u meer informatie over de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Bel ons op 030-2273350, stuur een e-mail naar info@eburon.nl of vul het contactformulier in.