Cart 0
Uitgeverij Eburon | Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht | 030-2273350 | info@eburon.nl

Een passend ontwerp voor uw proefschrift

✔ Uw boek laten opmaken

✔ Wij verzorgen een handelseditie

✔ Vormgeving naar wens

De vormgeving van uw proefschrift is erg belangrijk en daarom helpen wij u graag met het ontwerp. U heeft lange tijd aan de inhoud van uw proefschrift gewerkt en wilt het natuurlijk wel op een mooie manier presenteren die helemaal aansluit bij uw onderzoek. Het kan echter lastig zijn om dit in een beeld te vatten; daarom helpt Uitgeverij Eburon in Utrecht u hier graag bij. Wij hebben al vele ontwerpen voor boekomslagen verzorgd.

Breng de kern van uw proefschrift in beeld met een professioneel ontwerp

Heeft u al een duidelijk beeld hoe het ontwerp van uw proefschrift eruit komt te zien? Of heeft u juist nog geen idee? Geen probleem! Samen met u komen we tot een passend ontwerp dat de kern van uw proefschrift weergeeft. We zorgen voor een passende vormgeving. Dit resulteert in een professionele lay-out voor uw wetenschappelijke publicatie. Wilt u daarnaast ook meteen de opmaak van uw proefschrift laten uitvoeren? Ook dat verzorgen we graag voor u!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor het ontwerp van uw proefschrift? Of wilt u meer informatie over de kosten van het drukken van een dissertatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Bel ons op 030-2273350, stuur een e-mail naar info@eburon.nl of vul het contactformulier in.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor het ontwerp van uw proefschrift? Of wilt u meer informatie over de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Bel ons op 030-2273350, stuur een e-mail naar info@eburon.nl of vul het contactformulier in.