Succesvol samenwerken in winkelgebieden 7 maart 2018 – Tags:

Platform De Nieuwe Winkelstraat, de Hogeschool van Amsterdam en de Kamer van Koophandel Amsterdam organiseren op woensdagmiddag 7 maart 2018 het seminar Succesvol Samenwerken in Winkelgebieden. Deze middag laten zij aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden zien hoe partijen succesvol met elkaar samenwerken om hun winkelgebied aantrekkelijk te maken én te houden. Voor het uitgebreide programma en praktische informatie, klik hier.

Op het seminar worden daarnaast twee publicaties gepresenteerd die je ook mee naar huis krijgt.
•    Het Verbonden Winkelgebied. Hoe collectieve digitale marketing kan bijdragen aan een aantrekkelijke binnenstad – een handboek gebaseerd op de bevindingen van Collectief Online, een 2-jarig onderzoek naar de kracht van collectieve marketing voor winkelgebieden.
•    Bluepaper Future Retail City Center – met tientallen praktijkvoorbeelden van collectieve initiatieven in winkelgebieden uit het binnen- en buitenland.

Het seminar is met name interessant voor ondernemersverenigingen, gemeentelijke vertegenwoordigers en pandeigenaren die in de praktijk werken aan de verbetering van hun winkelgebied.

Uitgeverij Eburon verzorgde het drukwerk van het Handboek Het Verbonden Winkelgebied.