Cart 0
Uitgeverij Eburon | Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht | 030-2273350 | info@eburon.nl

Uitgeverij voor hogescholen

✔ Uw boek laten opmaken

✔ Wij verzorgen een handelseditie

✔ Vormgeving naar wens

Uitgeverij Eburon is dé partner voor het produceren van wetenschappelijke publicaties en andere non-fictie literatuur vanuit uw hogeschool. Heeft een van uw docenten of onderzoekers een onderzoek uitgevoerd dat praktische verbeteringen in een werkveld aanreikt? Wilt u de juiste doelgroep bereiken? Onze uitgevers helpen u om de literatuur op de juiste manier uit te geven.

Schakel onze uitgeverij in voor kwalitatieve publicaties van uw hogeschool

Van het uitgeven van non-fictie boeken tot het ontwerpen van proefschriften, onze uitgeverij zorgt ervoor dat uw hogeschool hulp krijgt bij het volledige proces. Onze professionals hebben jaren ervaring met publiceren en hebben een uitgebreid netwerk met redacteuren, vormgevers, drukkers, boekbinders en distributeurs. We bieden zelfs mogelijkheden voor het publiceren van e-books. Bovendien vindt u bij Uitgeverij Eburon in Utrecht ook een ruim aanbod aan wetenschappelijke boeken voor het onderwijs. Ideaal wanneer u het curriculum van uw hogeschool wilt uitbreiden zonder iedere uitgeverij apart te contacteren.

Plan direct een kennismakingsgesprek in

Bent u bij een hogeschool verantwoordelijk voor het contact met de uitgeverij? Plan dan direct een gratis kennismakingsgesprek in met een van onze uitgevers. We formuleren graag een duidelijk plan dat past bij uw onderwijsinstelling. Neem contact met ons op door te bellen naar 030-2273350 of stuur een e-mail naar info@eburon.nl.

Bel ons voor meer informatie

Bent u benieuwd wat onze uitgeverij voor u kan betekenen wat betreft het opmaken van uw proefschrift? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 030-2273350 of een e-mail te sturen naar info@eburon.nl. Voor meer informatie over de kosten is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.