Cart 0
Uitgeverij Eburon | Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht | 030-2273350 | info@eburon.nl

Uitgeverij voor studieboeken

✔ Uw boek laten opmaken

✔ Wereldwijde distributie

✔ Vormgeving naar wens

Uitgeverij Eburon in Utrecht verzorgt de uitgave van diverse publicaties, waaronder studieboeken. Wij zorgen voor een publicatie op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Onze uitgevers hebben een internationaal netwerk van redacteuren, vormgevers, drukkers, boekbinders en distributeurs, waar we een beroep op kunnen doen bij het uitgeven van studieboeken. Heeft u bijvoorbeeld een specifiek ontwerp voor de lay-out in gedachte? Wilt u een boek in een klein of groot formaat en gaat u voor paperback of hardcover? Wat uw wensen ook zijn, wij gaan graag voor u aan de slag!

Schakel onze uitgeverij in voor de publicatie van uw studieboeken

De uitgevers in onze educatieve uitgeverij hebben al vele publicaties van studieboeken verzorgd. We regelen het volledige proces van begin tot eind. Wat voor soort studieboek u ook wilt publiceren, of dit nu een wetenschappelijk boek is of een ander soort leermiddel, u bent verzekerd van dienstverlening op maat. Naast dat u bij onze uitgevers terecht kunt voor studieboeken, helpt onze uitgeverij u ook bij het publiceren van onder andere proefschriften en non-fictie boeken. Ook bij deze boeken regelen we het volledige proces.

uitgeverij studieboeken

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u ook studieboeken laten drukken en publiceren door de uitgevers van Uitgeverij Eburon? Maar wilt u eerst meer informatie over mogelijkheden en kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem eerst contact met ons op. U bereikt ons door te bellen op 030-2273350 of een e-mail te sturen naar info@eburon.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. We laten dan zo snel mogelijk van ons horen!