Cart 0
Uitgeverij Eburon | Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht | 030-2273350 | info@eburon.nl

Uitgeverij voor universiteiten

✔ Uw boek laten opmaken

✔ Wij verzorgen een handelseditie

✔ Vormgeving naar wens

Bent u op zoek naar een professionele uitgeverij die deskundige hulp biedt bij curriculumverbreding en onderzoekspublicatie binnen uw universiteit? Dan staan we bij Uitgeverij Eburon voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al meerdere universiteiten in binnen- en buitenland met raad en daad bijgestaan. Waar mogen wij u bij helpen?

Maak gebruik van het grote netwerk bij ons uitgeverij en help uw universiteit voorbij

Uitgeverij Eburon in Utrecht is de partner die uw universiteit adviseert, begeleidt en ontzorgt omtrent publicatie van dissertaties, non-fictie literatuur en wetenschappelijke boeken voor het onderwijs. Dankzij ons extensieve netwerk hebben wij professionele redacteuren, vormgevers, drukkers, boekbinders en distributeurs onder de knop die u direct van dienst zijn. Dit geldt niet alleen voor Nederlandstalige non-fictie boeken. Laat bijvoorbeeld de eindredactie op uw Engelse publicatie over aan onze native speakers. Daarnaast vindt u bij Uitgeverij Eburon een groot aanbod populair-wetenschappelijke boeken voor uiteenlopende disciplines ter aanvulling op het curriculum.

Ontdek tijdens een kennismaking wat er mogelijk is

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die onze uitgeverij uw universiteit te bieden heeft? Plan dan een kennismakingsgesprek in met een van onze uitgevers. Het is tevens mogelijk om direct een offerte aan te vragen voor de uit te voeren werkzaamheden. Neem contact met ons op via 030-2273350 of stuur een e-mail naar info@eburon.nl.

Bel ons voor meer informatie

Bent u benieuwd wat onze uitgeverij voor u kan betekenen wat betreft het opmaken van uw proefschrift? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 030-2273350 of een e-mail te sturen naar info@eburon.nl. Voor meer informatie over de kosten is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.