Cart 0
Uitgeverij Eburon | Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht | 030-2273350 | info@eburon.nl

Uitgeverij voor universiteit en hogeschool

Bent u een onderzoeker aan een Nederlandse of Belgische universiteit en zoekt u een mogelijkheid om uw werk te publiceren, dan kunnen wij van Uitgeverij Eburon u mogelijk adviseren.

Wetenschap voor een breder publiek toegankelijk maken

Uitgeverij Eburon is gespecialiseerd in wetenschappelijke boeken. Het hanteert echter geen toetsing door een redactieraad en kent geen peer review proces. Daarom liggen publicaties die opname in de citatie-index (C.I.) nastreven, bij ons niet voor de hand. Bent u echter op zoek naar een uitgever voor een boek dat uw onderzoek voor een breder, niet-universitair publiek toegankelijk maakt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Een congresbundel uitgeven

Daarnaast verzorgen wij als uitgeverij voor universiteit en hogeschool veel handelsedities van proefschriften, congresbundels, inaugurele redes, en studieboeken voor het hoger onderwijs. Ook met een liber amicorum of Festschrift voor een collega die met emiritaat gaat kunnen wij u helpen.

Wij hebben Nederlandstalige en Engelstalige publicaties verzorgt voor onder meer Technische Universiteit Delft, Erasmus Universtiteit Rotterdam, VU Amsterdam, Universiteit Utrecht, Universiteit voor Humanistiek, The Arctic University of Norway in Tromso, University of Peloponnese.

Bij publicaties in het Engels verzorgen wij vaak de eindredactie, uitgevoerd door native speakers met een universitaire achtergrond. Sommige publicaties worden via Open Access toegankelijk gemaakt.

 

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die onze uitgeverij te bieden heeft voor onderzoekers aan Nederlandse en Belgische universiteiten? Neem dan contact met onze uitgever Maarten Fraanje via 030-2273350 of stuur een e-mail naar info@eburon.nl. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bel ons voor meer informatie

Bent u benieuwd wat onze uitgeverij voor u kan betekenen wat betreft het opmaken van uw proefschrift? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 030-2273350 of een e-mail te sturen naar info@eburon.nl. Voor meer informatie over de kosten is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.