Cart 0
Uitgeverij Eburon | Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht | 030-2273350 | info@eburon.nl

Wetenschappelijke boeken en boeken voor het hoger onderwijs

✔ Uw boek laten opmaken

✔ Wereldwijde distributie

✔ Vormgeving naar wens

Bij Uitgeverij Eburon in Utrecht publiceren en verkopen we diverse wetenschappelijke boeken en boeken voor het hoger onderwijs. Of u nu een auteur bent die een boek wilt laten drukken en uitgeven of juist een lezer die op zoek is naar een specifiek boek; bij ons kunt u terecht! We hebben een ruim aanbod aan wetenschappelijke boeken en boeken voor het hoger onderwijs. In totaal hebben we al meer dan 3.000 titels gepubliceerd. Niet alleen in de categorieën wetenschap en onderwijs, maar ook non-fictie boeken bieden we aan. Van sommige publicaties zijn zelfs al meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

Laat uw wetenschappelijke boeken en boeken voor het hoger onderwijs publiceren

Wanneer u wetenschappelijke boeken of boeken voor het hoger onderwijs wilt laten publiceren, bent u bij onze uitgeverij verzekerd van professionele dienstverlening. U profiteert van onze kennis en jarenlange ervaring met het begeleiden van complexe boekprojecten. Ook hebben we een internationaal netwerk van redacteuren, vormgevers, drukkers, boekbinders en distributeurs waarmee we samenwerken tijdens de publicatie van uw boek.

Neem bij vragen contact met ons op

Wilt u zelf eenn wetenschappelijk boek door onze professionals laten publiceren? Of bent u juist op zoek naar specifieke wetenschappelijke boeken of boeken voor het hoger onderwijs? Bekijk dan ons aanbod online of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een overzicht van de kosten. Bij vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. U bereikt ons op 030-2273350 of via info@eburon.nl.

wetenschappelijke boeken onderwijs

Neem bij vragen contact met ons op

Wilt u zelf een wetenschappelijk boek door onze professionals laten publiceren? Of bent u juist op zoek naar specifieke wetenschappelijke boeken of boeken voor het hoger onderwijs? Bekijk dan ons aanbod online of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een overzicht van de kosten. Bij vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. U bereikt ons op 030-2273350 of via info@eburon.nl.