Cart 0
Uitgeverij Eburon | Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht | 030-2273350 | info@eburon.nl

Wetenschappelijke publicatie

✔ Uw boek laten opmaken

✔ Wereldwijde distributie

✔ Vormgeving naar wens

Heeft u uw onderzoek afgerond en wilt u deze wetenschappelijke publicatie laten uitgeven door een professionele uitgeverij? Dan zit u bij Uitgeverij Eburon in Utrecht helemaal goed! Wij hebben al vele wetenschappelijke publicaties verzorgd en kunnen het gehele project uit handen nemen. We verzorgen indien gewenst het ontwerp van de omslag, de opmaak van de tekst en het drukken en publiceren van de wetenschappelijke publicatie. Via ons distributienetwerk zorgen we ervoor dat het boek zowel fysiek als digitaal wordt aangeboden bij verschillende verkooppunten. Ook op onze eigen website is het boek te bestellen.

Diverse mogelijkheden om uw wetenschappelijke publicatie uit te geven

Wanneer u ons inschakelt voor het uitgeven van wetenschappelijke publicaties, heeft u verschillende keuzemogelijkheden om uw onderzoek te publiceren. Kiest u bijvoorbeeld voor een standaard uitgave of gaat u voor iets bijzonders voor uw non-fictie uitgave? Wilt u een grote of kleine oplage, paperback of hardcover en wilt u uw wetenschappelijke publicaties garenloos, genaaid of gebonden uitgeven? De keuze is aan u! Daarnaast heeft u ook nog de opties voor een groot of klein formaat en of u het populair-wetenschappelijke boek in kleur of zwart-wit wilt laten drukken. Misschien heeft u al specifieke wensen, maar wanneer dit niet het geval is denken we graag met u mee om uw onderzoek perfect te publiceren. Onze professionals geven u deskundig advies en zorgen ervoor dat uw publicatie volledig aan uw wensen voldoet. Daarnaast houden we rekening met de richtlijnen die vanuit een hogeschool of universiteit gegeven worden.

Vraag meer informatie aan voor het publiceren van uw onderzoek

Wilt u uw wetenschappelijke publicaties laten uitgeven door Uitgeverij Eburon? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor een duidelijk overzicht van het kostenplaatje. Zo weet u direct waar u aan toe bent als u uw onderzoek wilt publiceren. Wanneer u nog vragen heeft over de mogelijkheden voor wetenschappelijke publicaties, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 030-2273350, stuur een e-mail naar info@eburon.nl of vul het contactformulier in.

wetenschappelijke publicatie

Vraag meer informatie aan

Wilt u uw wetenschappelijke publicaties laten uitgeven door Uitgeverij Eburon? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor een duidelijk overzicht van het kostenplaatje. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wanneer u nog vragen heeft over de mogelijkheden voor wetenschappelijke publicaties, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 030-2273350, stuur een e-mail naar info@eburon.nl of vul het contactformulier in.